Japansk Lifting

Naturligt ansigtsløft med Japansk Lifting

Japansk lifting er en terapeutisk  behandlingsmetode, som afhjælper ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjenene mm. Der er synlige resultater allerede efter få behandlinger.  Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og de fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. Samtidig reguleres kroppens fysiske funktioner, og følelsesmæssige tilstande frigøres.

Japansk Lifting har også god effekt ved nedsat bevægelighed og aktivitet i ansigtsmuskulaturen, opstået som følge af ansigtlammelser ell. problemer af neurologisk art.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigts zoneterapi,  lymfedrænage , akupressur og muskelopstrammende ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater .

Typisk anbefales det at følge et intensivt forløb med 6 behandlinger indenfor 4 – 6 uger og vedligeholde en gang om måneden for en blivende effekt.

Med behandlingen opnår du :

Opstramning af huden

Formindskelse af fine linier og hævelser i ansigtet

Reducering af poser under øjnene

Fornyet glød og mindskelse af rødme og ujævnheder

Øget hud-væv- og muskeltonus

Dyb afstresning af krop og sind

Teknikken

Japansk Lifting består af tre teknikker, der hver især påvirker hudens bindevæv. Bindevævet ligger som et beskyttende lag under hudens to øverste lag, men over musklerne. Når  bindevævet er  velfungerende, er det smidigt og ansigtshuden fremstår glat og afspændt.

Akupressur
Er små faste tryk i ansigtet og på kæben. Akupressur virker efter samme principper som akupunktur – bare uden nåle. Punkter langs kroppens meridianer stimuleres med tryk, der påvirker kroppens energi og balance. Akupressur sætter gang i de dybere lag i ansigtet.

Ansigtszoneterapi
Bygger på den samme lære som fodzoneterapi. Med hænderne stimuleres bestemte zoner med lange dybe stræk, der påvirker kroppens  meridianbaner og blod-og lymfesystem.
Udover bla. at stimulere immunforsvaret, fremmer zoneterapien blodgennemstrømningen i ansigtet og opstrammer ansigtets muskler.

Lymfedrænage
Er meget blide berøringer, der hjælper lymfesystemet til at arbejde bedre. Lymfesystemet er et rensende net af lymfekar, der gennemstrømmer alle organer og alt væv. Al lymfevæske filteres gennem kirtlerne. Ved lymfedrænage stimulerer man lymfekirtler i ansigtet og på brystet – det afhjælper bl.a. poser under øjnene og hævelser i ansigtet.

OBS! Bruger du kontaktlinser er det en god ide at tage dem ud inden behandlingen. Øreringe skal tages ud.  Da det er en massage, vil der være lidt rødme efter behandlingen, især på kinderne. I sjælne tilfælde kan nogle af de små kar i huden briste/syne tydligere. Dette er normalt og de vil forsvinde  igen, typisk efter nogle dage. Lidt olie i håret kan ikke undgås. Jeg anbefaler at man drikker godt med vand efter en behandling.